Akut behandling - klik her
Ring i dag på telefon
45 82 05 05

Skoindlæg

Fødderne skal bære dig gennem livet - vær god ved dem.
 

Hvem henvender Superflex sig til?

Superflex-sålen yder optimal, funktionskorrigerende støtte ved tilstande, hvor der er unormal fodfunktion eller biomekanisk dysfunktion i fod og svang.

Brugere af traditionelle skoindlæg kan med stor fordel skifte til Superflex-indlægssåler, som specialfremstilles på baggrund af en TOG-skanning.


Hvem kan ellers have glæde af Superflex?

Mange andre kan også have glæde af at vide, hvordan deres gang er, og om eventuelle skævheder eller unormale tilstande bør afhjælpes.
 
Sportsfolk og andre, der er fysisk aktive, bør få tegnet det sande billede af deres fødders tilstand ved gang og løb.


Hvilke symptomer skal du være opmærksom på?

  • Smerter i knæene og knæproblemer i det hele taget. Meniskproblemer i forbindelse med knæene.
  • Smerte og ømhed i fødder, ankler og ben.
  • Synlige problemer som platfodethed, nedsunket svang og ligtorne .
  • Smerter i ryg, bækken og hofter, der forværres, når du går og løber.
  • Andre smertetilstande i bevægeapparatet - især hofte og ryg.

Hvilke andre forhold skal du være opmærksom på?

  • Forskellig benlængde.
  • Skævt slid på dine sko.
  • Hvis du dagligt går på hårdt underlag.
  • Smerter ved sportsaktivitet.
  • Arvemæssige problemer med fødder, knæ og hofte.
Ring og aftal en tid til en undersøgelse og en TOG-computerskanning. Superflex-sålen ”skræddersys” efter fodens behov for korrektion - med udgangspunkt i den skotype, som sålen skal passe til.

Sådan fungerer TOG-systemet og Superflex-sålen

Superflex-sålen ”skræddersyes” efter fodens behov for korrektion - med udgangspunkt i den skotype, som sålen skal passe til. Hvis der er åbenbare problemerne med fødderne, eller du har smerter, som vi mener kan relateres til fødderne, vil vi anbefale at du får foretaget en TOG-gang-skanning.  Den giver os et helt klart billede af fodens funktionsevne, og vi kan se hvilke afvigelser, der eventuelt optræder.
 
Kirocare er en af de få klinikker i Danmark, der på baggrund af sin omfattende kiropraktiske erfaring samt supplerende uddannelse og træning har fået autorisation til at anvende TOG-systemet og forhandle de personligt tilpassede Superflex-indlægssåler.

Ud fra en korrekt måling og vores kiropraktiske viden betyder det, at vi kan diagnosticere, om der er noget galt med fødderne, hvad der er galt, og hvordan det eventuelt påvirker andre dele af kroppen.


Vi bringer dig på fode igen

Med TOG-systemet kan vi her på klinikken helt præcist aflæse de enkelte fodknoglers funktionsevne og de biomekaniske tilstande i foden.
 
Viser skanningen, at der er problemer, er løsningen en Superflex-indlægssålen, hvor de indskannede data udgør en væsentlig kilde i fremstillingen af det ortopædiske indlæg, der skal bringe foden på fode igen.
 

Computerdesignet helt efter dine fødder

Superflex-sålen udarbejdes på baggrund af de indskannede foddata. Det sker i et avanceret produktionsanlæg, hvor computerstyrede maskiner skærer og fræser dine såler.

Du kan således vælge at få flere sæt såler, der er specielt tilpasset til, om det drejer sig om en almindelig hverdagssko, en speciel sports- eller løbesko eller f.eks. en sko med høj hæl.
 

Superflex spænder vidt i brug

Superflex-sålen har været en hjælp for mange mennesker, hvor indlæggene har betydet en stor forbedring i livskvaliteten.

Superflex har eksempelvis fjernet kilden til mange medfødte eller erhvervede smerteproblemer i ben, hofte og ryg.

Derudover er sålene en succes blandt sportsfolk og andre, der belaster fødderne i ekstrem grad - ofte med pæne forbedringer i resultaterne takket være sålens unikke egenskaber.
 
Superflex henvender sig naturligvis også til mennesker, der blot søger den optimale komfort og glæde, når de går eller løber.
Kontakt Kirocare Rygcenter
Hovedgaden 37A, 1.sal
3460 Birkerød

Telefon: 45 82 05 05
E-mail: post@kirocare.dk
Kontakt os
(Vi holder lukket fra den 13/7 2017 og åbner igen den 7/8 2017)
Kontaktperson: *
Telefon: *
E-mail: *
Besked  
Anti-Spam Code:

*  Skal udfyldes
Kirocare Rygcenter | Hovedgaden 37A, 1.sal | 3460 Birkerød | Tlf.: 45 82 05 05