Akut behandling - klik her
Ring i dag på telefon
45 82 05 05

Referencer

Personlig træner og indehaver af Fitness Consulting, Bettina Borg, har haft stor glæde af Superflex. Her er  hendes beretning.

Glæden tilbage
"Superflex-sålen gav mig glæden ved at løbe tilbage. En knæskade satte en stopper for min løbetræning i fire år , og jeg havde konstant smerter.  Det føltes som én lang, sort periode.  Så fik jeg Superflex-indlæg, og efter bare fire uger kunne jeg løbe de første kilometer uden problemer. Glæden ved at løbe er bare så stor en del af mit liv".
 
Bettina Borg har altid været fysisk meget aktiv, både for hendes egen skyld og i professionel sammenhæng. Hun er uddannet og eksamineret i USA og har gennem årene instrueret mange i fitness, aerobic og personlig træning.
 
"Ud over at være direktør af Fitness Consulting er jeg også gruppetræningsinstruktør, og det var under en undervisningstime, at jeg i 1999 gled i noget fugt på gulvet og beskadigede mit knæ. Det var som om, mit knæ var gået af led, og det fik næsten mit liv til at gå i stå".

Operation løste ikke problemet
"Problemerne tiltog efterhånden. Jeg kunne ikke mere løbe uden at få gevaldige hævelser. Jeg valgte så at blive opereret, hvilket hjalp kortvarigt. Der blev blandt andet fjernet brusk og arvæv, men jeg kunne stadig ikke løbe optimalt, og i sommeren 2004 gik det helt galt".

 

Bettina Borg kom i kontakt med Kirocare Rygcenter, hvor kiropraktor Søren Andersen fortalte hende om de nye Superflex-indlæg, og at de muligvis kunne hjælpe hende.
 
"TOG-skanningen viste, at der var opstået en kraftig skævhed i min gang, fordi jeg lagde trykket forkert for at kompensere for smerterne, og fordi jeg er lettere platfodet og har forskellig benlængde".

Superflex - en helt ny verden
"Jeg får lavet indlæg til både løbesko og dagligsko – og sikke en forandring. Det er helt vildt. Efter tre uger kunne jeg løbe korte ture uden at få hævelser og uden de helt vilde smerter. Jeg kan sagtens løbe fire-fem kilometer cirka hver anden dag, og dét gør den store forskel for mig".

Løbeture betyder alt for Bettina Borgs velbefindende - også mentalt.

"Jeg mediterer og får tankerne på plads, når jeg løber. Så for mig har de få millimetertykke Superflex-såler gjort en forskel, der er til at tage og føle på".
Kontakt Kirocare Rygcenter
Hovedgaden 37A, 1.sal
3460 Birkerød

Telefon: 45 82 05 05
E-mail: post@kirocare.dk
Kontakt os
(Vi holder lukket fra den 13/7 2017 og åbner igen den 7/8 2017)
Kontaktperson: *
Telefon: *
E-mail: *
Besked  
Anti-Spam Code:

*  Skal udfyldes
Kirocare Rygcenter | Hovedgaden 37A, 1.sal | 3460 Birkerød | Tlf.: 45 82 05 05